Verleng de levensduur van uw dak

De eerste paar jaar zal het nieuwe dak nog niet zo veel onderhoud nodig hebben. Maar door de klimaatsverandering van de laatste jaren, zien we steeds meer mos en algengroei op rieten daken. Dit heeft een negatieve werking op het rietendak, zeker wanneer het een dichte laag vormt. Preventief onderhoud is nodig om uw dak in een goede staat te houden. Wij adviseren om uw dak elke twee jaar te laten controleren op schade en/of slijtage.

Wij raden u aan om bij aanslag van algen en mos uw dak te laten behandelen met een dakreiniger. Dit geeft een veel langere levensduur omdat het dak dan sneller droogt. Bovendien geeft het uw dak een betere uitstraling.

1920526_761043843989956_2709828509486757381_n

Reiniging pannendak

Ook voor een dakpan is deze verontreiniging slecht met als gevolg dat deze wordt aangetast. Als uw dak vervuild is geraakt kan er vocht in uw dakpannen doordringen en zetten vuil, algen en mos zich vast waardoor uw dak het water niet meer goed afvoert. Door uw dak te laten reinigen zult u zien dat uw dak veel langer mee gaat. Informeer naar de mogelijkheden.